Рецептурні компоненти паштетних консервів профілактичного призначення / Л.Баль-Прилипко , Крижова Ю., Морозюк Р.

Основний автор-особа: Л.Баль-ПрилипкоАльтернативний автор-особа: Крижова, Ю.;Морозюк, Р.Language: українська.Публікація: Фізична характеристика: с.33-36
Мітки з цієї бібліотеки:
Немає міток з цієї бібліотеки для цього заголовку.
Ввійдіть, щоб додавати мітки.
    середня оцінка: 0.0 (0 голосів)
Наявність у фондах: Статті періодики

Немає коментарів для цієї одиниці.

Ввійти у Вашу облікову скриньку для можливості публікувати коментарі.

Натисніть на зображення, щоб переглянути його в оглядачі зображень

Шукати за цим заголовком у:

Мови: 
Працює на АБІС Koha