Біотехнологія [Текст] : Науковий журнал. №2

Набір: Біотехнологія : Науковий журнал. — К. : SchoolBookC.
Аналітичні одиниці:
Нанобіотехнологія: шлях у новий мікросвіт, створений синтезом хімії та біології / Демченко О.П., Назаренко В.І. — с.9-30.
Метод молекулярного докінгу за участю SH2-доменів / Гурмач В.В., Балинський О.М., Платонов М.О. — с.31-40.
Biotechnological aspects of hydrocarbons biodegradation / Vasylchenko O.A., Aliieva O.R. Matveyeva A.A., Salata A.M. — с.41-50.
Біотехнологічний потенціал бактерій роду rhodococcus та їх метаболітів / Пирог Т.П., Шулякова М.О., Шевчук Т.А., Софілканич А.П. — с.51-67.
Пілотні ферментери ємнісного типу / Сидоров Ю.І. — с.68-75.
Фенотипова характеристика культури клітин, одержаних із кріоконсервованої тканини хоріона / Шаблій В.А., Кучма М.Д., Кирик В.М., Лукаш Л.Л., Лобінцева Г.С. — с.76-85.
Культивування базидіоміцетів - активних продуцентів целюлозолітичних ензимів. ІІ. Ендоглюканазна активність культуральних фільтратів базидіоміцетів стосовно Na-карбоксиметилцелюлози / Древаль К.Г. — с.86-91.
Кинетические особенности окисления фенола и пирокатехина свободной и иммобилизованной тирозиназой / Шестеренко Ю.А., Севастьянов О.В., Романовская И.И. — с.92-97.
Антибактеріальні й імуномодулювані властивості штамів лакто-та біфідобактерій за експериментальної стафілококової інфекції / Мокрозуб В.В., Лазаренко Л.М., Бабенко Л.П. — с.98-105.
Свойства эритроцитов, замороженных в комбинированной среде и диметилсульфоксидом / Рамазанов В.В., Дейнеко Т.И., Воловельская Е.Л. — с.106-114.
Оцінювання автоімунного та днк-ушкоджувального впливу наночастинок золота / Бобик В.І., Капустян Л.М., Морозова Л.М. — с.115-121.
Вихідні дані: К. : SchoolBookC, 2012Опис: 152 c.Мова: українська.Передплатний індекс: 37796. Тип одиниці: Номери/випуски періодики
Мітки з цієї бібліотеки: Немає міток з цієї бібліотеки для цієї назви. Ввійдіть, щоб додавати мітки.
Оцінки зірочками
    середня оцінка: 0.0 (0 голосів)
Фонди: Номери/випуски періодики

раз на 21 місяці

Немає коментарів для цієї одиниці.

для можливості публікувати коментарі.
Поділитися