Молочное дело [Текст] : Производственно-практический , рекламній журнал. №2

Набір: Молочное дело : Производственно-практический , рекламній журнал. — К. : ЧП ”Корсар”.
Аналітичні одиниці:
Новости. — с.6-7.
Поліпшення санітарно-гігієнічних показників якості молока та молочних продуктів при застосуванні озонових технологій / Кудашев С.М., Пушкар Т.Д., Новицька Н.С. — с.8-10.
Применение гравитационной обработки молочного сірья в производстве творога / Тихомирова Н.А., Волокитина З.В., Гучок Ж.Л. — с.12.
Міжнародний форум харчової промисловості та упаковки. — с.13.
Чи діє санітарно-гігієнічний контроль при закупівлі молока від тварин громадян приватного сектору в Україні? / Засєкін Д.А., Нестеров Г.І. — с.14-15.
Рынок молока и молочных продуктов Украины. — с.16-24.
Фазова рівновага ”рідина-пара” бінарних сумішей / Волчок В.О. — с.25-27.
Первый шаг технологии посолки сыра / Приболотный А. — с.28-29.
Застосування процесного підходу для побудови системи управління якістю підприємства / Войнова І.Є. — с.30-33.
Новий аспект у виробництві дієтичного харчування. — с.34.
Основные выдержки из ДСТУ 4518-2008, касающиеся самого простого - нанесения даты изготовления на упаковку. — с.35.
Подход к основам науки о качестве с учетом идей синергетики / Векслер Е., Лойкова А. — с.36-39.
Вихідні дані: К. : ЧП ”Корсар”, 2011Опис: 34 с.Мова: російська.Передплатний індекс: 06488. Тип одиниці: Номери/випуски періодики
Мітки з цієї бібліотеки: Немає міток з цієї бібліотеки для цієї назви. Ввійдіть, щоб додавати мітки.
Оцінки зірочками
    середня оцінка: 0.0 (0 голосів)
Фонди: Номери/випуски періодики

раз на місяць

Немає коментарів для цієї одиниці.

для можливості публікувати коментарі.
Поділитися