Разработка рецептуры хлеба с повышенной пищевой ценностью [Текст] / Андреев А.Н., Смирнов С.

Випуск періодики: Хранение и переработка зерна. — 2011. — №1.
Автори: Андреев А. Н.; Смирнов С.Опис: с.57-59Мова: російська.УДК: 664.665УДК-теми: 66 Хімічна промисловість. Хімічне виробництво « 6 Прикладні науки. Медицина. Технологія Тип одиниці: Статті періодики
Мітки з цієї бібліотеки: Немає міток з цієї бібліотеки для цієї назви. Ввійдіть, щоб додавати мітки.
Оцінки зірочками
    середня оцінка: 0.0 (0 голосів)
Фонди: Статті періодики

Немає коментарів для цієї одиниці.

для можливості публікувати коментарі.
Поділитися