Влияние продолжительности выпечки на качество хлеба из смеси ржаной и пшеничной муки в процессе его хранения / Ковалева И., Аношина О.

Основний автор-особа: Ковалева, И.Альтернативний автор-особа: Аношина, О.Language: російська.Публікація: Фізична характеристика: с.22-23
Мітки з цієї бібліотеки:
Немає міток з цієї бібліотеки для цього заголовку.
Ввійдіть, щоб додавати мітки.
    середня оцінка: 0.0 (0 голосів)
Наявність у фондах: Статті періодики

Немає коментарів для цієї одиниці.

Ввійти у Вашу облікову скриньку для можливості публікувати коментарі.

Натисніть на зображення, щоб переглянути його в оглядачі зображень

Шукати за цим заголовком у:

Мови: 
Працює на АБІС Koha