Normal view MARC view ISBD view

Загальна технологія харчової промисловості у прикладах і задачах

by Товажнянський Л.Л., Бухкало С.І., Капустенко П.О. та ін.
[ Книги ] Series: МОН України. НТУ ″ХПІ″ Published by : ЦУЛ (К.) , 2011 Physical details: 832 с. ISBN:978-611-01-0208-7. Item type: Книги
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
    average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings: 664(075.8) 664(075.8)/З-14 З-14 BOOK

Викладено основи загальної технології харчової промисловості, її фізико-хімічні, біохімічні та технологічні закономірності. Подані характеристика сировини, асортимент харчових продуктів, апарати і технологічні процеси їх виготовлення. Наведено різні типисучасних пластинчастих теплообмінників у харчовій промисловості, представлено метод енергозбереження - пінч-аналіз. Приведені розрахунки норм витрат сировини і допоміжних матеріалів, зниження витрат і відходів при виробництві, а також формули, що необхідні для розв'язання прикладів і контрольних задач. Призначено для студентів харчових спеціальностей технічних вищих навчальних закладів, викладачів, інженерно-технічних та наукових працівників.

There are no comments for this item.

Log in to your account to post a comment.

Click on an image to view it in the image viewer

Powered by Koha

//