Normal view MARC view ISBD view

Фізіологія харчування

by Павлоцька Л.Ф., Дуденко Н.В., Левітін Є.Я. та ін.
[ Книги ] Published by : Університетська книга (Суми) , 2011 Physical details: 473 с. ISBN:978-966-680-535-8. Item type: Книги
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
    average rating: 0.0 (0 votes)
Current location Call number Status Date due Barcode Item holds
Абонемент
612.3(075.8)/Ф50 (Browse shelf) Available 239226
Абонемент
612.3(075.8)/Ф50 (Browse shelf) Available 239235
Абонемент
612.3(075.8)/Ф50 (Browse shelf) Available 239227
Абонемент
612.3(075.8)/Ф50 (Browse shelf) Available 239240
Абонемент
612.3(075.8)/Ф50 (Browse shelf) Available 239228
Абонемент
612.3(075.8)/Ф50 (Browse shelf) Available 239236
Абонемент
612.3(075.8)/Ф50 (Browse shelf) Available 239238
Абонемент
612.3(075.8)/Ф50 (Browse shelf) Available 239230
Абонемент
612.3(075.8)/Ф50 (Browse shelf) Available 239234
Абонемент
612.3(075.8)/Ф50 (Browse shelf) Available 239231
Абонемент
612.3(075.8)/Ф50 (Browse shelf) Available 239229
Абонемент
612.3(075.8)/Ф50 (Browse shelf) Available 239232
Абонемент
612.3(075.8)/Ф50 (Browse shelf) Available 239225
Абонемент
612.3(075.8)/Ф50 (Browse shelf) Available 239237
Абонемент
612.3(075.8)/Ф50 (Browse shelf) Available 239223
Абонемент
612.3(075.8)/Ф50 (Browse shelf) Available 239224
Абонемент
612.3(075.8)/Ф50 (Browse shelf) Available 239222
Абонемент
612.3(075.8)/Ф50 (Browse shelf) Available 239233
Абонемент
612.3(075.8)/Ф50 (Browse shelf) Available 239239
Читальний зал
612.3(075.8)/Ф50 (Browse shelf) Available 239221
Total holds: 0

У підручнику наведено відомості про анатомію і фізіологію основних систем організму, значення різних компонентів їжі для людини відповідно до її віку, професії, умов життя й праці, особливості харчування різних верств населення. Складається з чотирьох розділів, до кожного з яких додано перелік запитань для самостійної підготовки студентів до семінарських занять за відповідною темою; лабораторного практикуму і додатків. Для студентів інженерно-технологічних та інженерно-педагогічних спеціальностей 6.01010420 ″Професійна освіта. Технологія харчової промисловості та організація громадського харчування″.

There are no comments for this item.

Log in to your account to post a comment.

Click on an image to view it in the image viewer

Powered by Koha

//