Normal view MARC view ISBD view

Система технологій

by Остапчук М.В., Сердюк Л.В., Овсянникова Л.К.
[ Книги ] Published by : ЦУЛ (К.) , 2007 Physical details: 368 с. ISBN:978-966-364-498-1. Item type: Книги
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
    average rating: 0.0 (0 votes)
Current location Call number Status Date due Barcode Item holds
Абонемент
65(075.8)/О-76 (Browse shelf) Available 244315
Абонемент
65(075.8)/О-76 (Browse shelf) Available 244312
Абонемент
65(075.8)/О-76 (Browse shelf) Available 244313
Абонемент
65(075.8)/О-76 (Browse shelf) Available 244314
Читальний зал
65(075.8)/О-76 (Browse shelf) Available 244311
Total holds: 0

Викладено технологію як складову економіки та суспільства, закономірності технологічного розвитку у відповідності з розвитком суспільства. Визначено принципи виготовлення виробів та вибір технологічних систем із урахуванням нормативних показників якостіготових виробів, можливостей їх збуту, економічних вимог, екологічних умов з мстою .забезпечення населення продуктами споживання. Вперше викладено закономірності та перспективи пріоритетного розвитку технології, принципи керування технологічними процесами. економічні методи оцінки якості та рівня розвитку технології, принципи та приклади визначення затрат сировини, палива, енергії, води та інших складових на виробництво харчових продуктів. Для студентів, що навчаються за спеціальностями харчових технологій економічного напряму, всіх фахівців, що мають відношення до харчової технології.

There are no comments for this item.

Log in to your account to post a comment.

Click on an image to view it in the image viewer

Powered by Koha

//