Normal view MARC view ISBD view

Процеси та апарати харчових виробництв

[ Книги ] Series: МОН України. Донецький державний університет економіки і торгівлі ім.М.Туган-Барановського Published by : ЦУЛ (К.) , 2007 Physical details: 304 с. ISBN:966-364-413-3. Item type: Книги
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Current location Call number Status Date due Barcode Item holds
Науково-технічна бібліотека Тернопільського національного технічного університету ім. Ів. Пулюя
664(075.8)/П84 (Browse shelf) In transit from Абонемент to Науково-технічна бібліотека Тернопільського національного технічного університету ім. Ів. Пулюя since 01/11/2019 248482
Абонемент
664(075.8)/П84 (Browse shelf) Available 236083
Абонемент
664(075.8)/П84 (Browse shelf) Available 234166
Абонемент
664(075.8)/П84 (Browse shelf) Available 234165
Абонемент
664(075.8)/П84 (Browse shelf) Available 233381
Читальний зал
664(075.8)/П84 (Browse shelf) Available 233376
Науково-технічна бібліотека Тернопільського національного технічного університету ім. Ів. Пулюя
664(075.8)/П84 (Browse shelf) In transit from Абонемент to Науково-технічна бібліотека Тернопільського національного технічного університету ім. Ів. Пулюя since 28/05/2019 233380
Абонемент
664(075.8)/П84 (Browse shelf) Available 233382
Абонемент
664(075.8)/П84 (Browse shelf) Available 233379
Абонемент
664(075.8)/П84 (Browse shelf) Available 233377
Абонемент
664(075.8)/П84 (Browse shelf) Списано 233378
Total holds: 0

У підручнику викладено основні поняття, класифікацію, моделювання процесів та апаратів харчових виробництв. Коротко розглядаються фізична сутність та теоретичні основи гідромеханічних, механічних, теплових, масообмінних процесів, що мають важливе значення у виготовленні продукції харчових виробництв. Розглядаються принципи роботи, устрій та методи розрахунків основних параметрів апаратів, які застосовуються для здійснення цих процесів. Для студентів вищих навчальних закладів І-ІІ рівнів акредитації заспеціальністю ″Харчова технологія та інженерія″. Буде корисним також для студентів вищих навчальних закладів III-ІV рівнів акредитації товарознавчих спеціальностей, інженерно-технічних працівників харчової промисловості.

There are no comments for this item.

Log in to your account to post a comment.

Powered by Koha