Normal view MARC view ISBD view

Методологія і організація наукових досліджень в харчовій галузі

by Свідло К.В., Лазарєва Т.А., Бачієва Л.О.
[ Книги ]
Additional authors: Свідло -- К.В. | Лазарєва -- Т.А. | Бачієва -- Л.О.
Series: МОН України. Українська інженерно-педагогічна академія Published by : Світ книг (Харків) , 2013 Physical details: 225 с. ISBN:978-966-2678-09-3. Item type: Книги
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Current location Call number Status Date due Barcode Item holds
Абонемент
664(075.8)/С24 (Browse shelf) Available 247565
Абонемент
664(075.8)/С24 (Browse shelf) Available 247568
Абонемент
664(075.8)/С24 (Browse shelf) Available 247564
Абонемент
664(075.8)/С24 (Browse shelf) Available 247567
Абонемент
664(075.8)/С24 (Browse shelf) Available 247566
Абонемент
664(075.8)/С24 (Browse shelf) Available 245800
Читальний зал
664(075.8)/С24 (Browse shelf) Available 245799
Total holds: 0

У підручнику викладено роль науки у науково-технічному прогресі, розглянуто основні задачі наукознавства, питання системності та логіки у науковому пізнанні, характерні особливості інформації у дослідницькій роботі, методику наукових досліджень в харчовій галузі, основи патентознавства, форми підготовки наукових кадрів. Для магістрів, аспірантів, науковців, викладачів вищої школи.

There are no comments for this item.

Log in to your account to post a comment.

Click on an image to view it in the image viewer

Powered by Koha