Normal view MARC view ISBD view

Практикум з технології молока та молочних продуктів

by О.В.Грек, Н.М.Ющенко, Т.Г.Осьмак та ін.
[ Книги ] Series: МОН України. НУХТ Published by : НУХТ (К.) , 2015 Physical details: 431 с. ISBN:978-966-612-169-4. Item type: Книги
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Current location Call number Status Date due Barcode Item holds
Абонемент
637.1(075.8)/П70 (Browse shelf) Checked out to Марія Андріївна Дзюба (15516) 17/09/2020 246542
Абонемент
637.1(075.8)/П70 (Browse shelf) Checked out to Христина Петрівна Дзядик (15517) 17/09/2020 246543
Абонемент
637.1(075.8)/П70 (Browse shelf) Checked out to Любов Василівна Гупалюк (15514) 17/09/2020 246547
Абонемент
637.1(075.8)/П70 (Browse shelf) Available 246541
Абонемент
637.1(075.8)/П70 (Browse shelf) Checked out to Діана Михайлівна Гітель (19254) 23/09/2020 246546
Абонемент
637.1(075.8)/П70 (Browse shelf) Available 246549
Абонемент
637.1(075.8)/П70 (Browse shelf) Available 246548
Абонемент
637.1(075.8)/П70 (Browse shelf) Checked out to Віта Петрівна Олесницька (10391) 19/03/2020 246545
Абонемент
637.1(075.8)/П70 (Browse shelf) Checked out to Оксана Володимирівна Тютях (15530) 17/09/2020 246544
Читальний зал
637.1(075.8)/П70 (Browse shelf) Available 246540
Total holds: 0

У підручнику наведено вітчизняну класифікацію основних груп молочних продуктів та вимоги до їх якості відповідно до сучасної нормативної бази, обґрунтовано режими технологічних операцій, викладено особливості виготовлення окремих видів молочних продуктівіз застосуванням сучасного обладнання та раціональних способів виробництва Для студентів, аспірантів і викладачів вищих навчальних закладів, а також фахівців молочної промисловості.

There are no comments for this item.

Log in to your account to post a comment.

Click on an image to view it in the image viewer

Powered by Koha