Normal view MARC view ISBD view

Харчова хімія

[ Книги ] Series: МОН, молоді та спорту України. Харківський держ. у-т харчування та торгівлі Published by : Світ книг (Харків) , 2012 Physical details: 504 с. ISBN:978-966-2678-07-9. Item type: Книги
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Current location Call number Status Date due Barcode Item holds
Абонемент
54(075.8)/Х22 (Browse shelf) Checked out to Христина Петрівна Дзядик (15517) 13/12/2018 244346
Читальний зал
54(075.8)/Х22 (Browse shelf) Available 244344
Абонемент
54(075.8)/Х22 (Browse shelf) Available 244345
Total holds: 0

В навчальному посібнику наведено дані щодо будови, фізико-хімічних та функціонально-технологічних властивостей основних компонентів сировини та харчових продуктів - білків, ліпідів, вуглеводів мінеральних речовин, вітамінів, та їх перетворення у технологічному потоці. Окремо розглянуто роль води у харчових системах. Наведено характеристику основних функціональних класів харчових добавок, їх технологічні властивості, місце у сучасному раціоні харчування людини, гігієнічне регламентування у продуктах харчування. Приділено увагу безпечності сировини та харчових продуктів. Навчальний посібник призначений для студентів вищих навчальних закладів напрямів підготовки 6.051701 ”Харчові технології та інженерія”, 6.030510 ”Товаро-знавство і торговельне підприємництво” та 140101 ”Готельно-ресторанна справа”. Крім того, посібник може бути рекомендований аспірантам та науковим співробітникам.

There are no comments for this item.

Log in to your account to post a comment.

Click on an image to view it in the image viewer

Powered by Koha