Normal view MARC view ISBD view

Процеси і апарати харчових виробництв. Лабораторний практикум

by О.І.Черевко, В.М.Михайлов, Л.В.Кіптела та ін.
[ Книги ] Series: МОН, молоді та спорту України. Харківсьуий державний ун-тет харчування і торгівлі Published by : Світ книг (Харків) , 2013 Physical details: 168 с. ISBN:978-966-2678-08-6. Item type: Книги
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Current location Call number Status Date due Barcode Item holds
Абонемент
664(075.8)/П84 (Browse shelf) Available 245804
Абонемент
664(075.8)/П84 (Browse shelf) Available 245803
Абонемент
664(075.8)/П84 (Browse shelf) Available 245802
Абонемент
664(075.8)/П84 (Browse shelf) Checked out to Наталя Миколаївна Зварич (277) 05/12/2017 245805
Читальний зал
664(075.8)/П84 (Browse shelf) Available 245801
Total holds: 0

Навчальний посібник ″Процеси і апарати харчових виробництв: лабораторний практикум″ написано як додаток до підручника Черевка О. І., Поперечного А. М. ″Процеси і апарати харчових виробництв″. У засвоєнні матеріалу цього підручника вагому роль відіграютьпрактичні заняття, на яких студенти за допомогою моделей і макетів вивчають технологічні процеси, будову і принципи дії апаратури, опановують навички розрахунку апаратів і пристроїв. У навчальному посібнику наявні всі основні розділи курсу ″Процеси і апарати харчових виробництв″, що вивчаються студентами, магістрами та спеціалістами кваліфікації ″інженер-механік″ та ″інженер-технолог″ підприємств харчування та харчових виробництв.

There are no comments for this item.

Log in to your account to post a comment.

Click on an image to view it in the image viewer

Powered by Koha