Ідентифікація та фальсифікація продовольчих товарів [Текст] : Навчальний посібник / Титаренко Л.Д., Павлова В.А., Малигіна В.Д.

Автори: Титаренко Л. Д.; Павлова В. А. ; Малигіна В. Д.Вихідні дані: К. : ЦУЛ, 2006Опис: 192 с.Мова: українська.ISBN: 966-364-188-9 (помилк.).Серія: МОН України. Дніпропетровський університет економіки та праваУДК: 658.62Анотація:
    У навчальному посібнику висвітлено питання ідентифікації та фальсифікації продовольчих товарів; наводяться детальні характеристики способів та методів їх проведення. Особливу увагу приділено засобам і методам виявлення фальсифікації зерно-борошняних, кондитерських, смакових товарів, плодів і овочів, харчових жирів, молока та молочних продуктів, м'яса та м'ясних товарів, риби та рибопродуктів. Призначено для студентів за напрямом ”Торгівля”, слухачів системи післядипломного навчання. Посібник може бути корисним всім практичним працівникам, чия діяльність пов'язана з товарознавством та експертизою товарів.
УДК-теми: 658 Управління торговельно-промисловою діяльністю. Бізнес-менеджмент. Економіка підприємств. Організація та « 65 Управління підприємствами. Організація виробництва, торговлі та засоби зв'язку « 6 Прикладні науки. Медицина. Технологія Тип одиниці: Книги
Мітки з цієї бібліотеки: Немає міток з цієї бібліотеки для цієї назви. Ввійдіть, щоб додавати мітки.
Оцінки зірочками
    середня оцінка: 0.0 (0 голосів)
Фонди
Поточна бібліотека Шифр зберігання Стан Очікується на дату Штрих-код Замовлення примірників
Абонемент
658.62(075.8)/Т45 (Огляд полиці(Відкривається нижче)) Доступно 236169
Абонемент
658.62(075.8)/Т45 (Огляд полиці(Відкривається нижче)) Доступно 236168
Читальний зал
658.62(075.8)/Т45 (Огляд полиці(Відкривається нижче)) Доступно 236167
Усього замовлень: 0

У навчальному посібнику висвітлено питання ідентифікації та фальсифікації продовольчих товарів; наводяться детальні характеристики способів та методів їх проведення. Особливу увагу приділено засобам і методам виявлення фальсифікації зерно-борошняних, кондитерських, смакових товарів, плодів і овочів, харчових жирів, молока та молочних продуктів, м'яса та м'ясних товарів, риби та рибопродуктів. Призначено для студентів за напрямом ”Торгівля”, слухачів системи післядипломного навчання. Посібник може бути корисним всім практичним працівникам, чия діяльність пов'язана з товарознавством та експертизою товарів.

Немає коментарів для цієї одиниці.

для можливості публікувати коментарі.

Натисніть на зображення, щоб переглянути його в оглядачі зображень

Поділитися