Технология и оборудование пищевых производств : Учебник / Под ред. д-ра техн. наук Н.И.Назарова

Вторинний автор-особа: Редактор, д-ра техн. наук Н.И.НазароваLanguage: російська.Публікація: М. : Пищевая промышленность, 1977Фізична характеристика: 352 с.
Мітки з цієї бібліотеки:
Немає міток з цієї бібліотеки для цього заголовку.
Ввійдіть, щоб додавати мітки.
    середня оцінка: 0.0 (0 голосів)
Розташування Шифр зберігання Стан Дата очікування
Абонемент
664/Т38 (Огляд полиці) Доступно
Читальний зал
664/Т38 (Огляд полиці) Доступно

Немає коментарів для цієї одиниці.

Ввійти у Вашу облікову скриньку для можливості публікувати коментарі.

Натисніть на зображення, щоб переглянути його в оглядачі зображень

Шукати за цим заголовком у:

Мови: 
Працює на АБІС Koha