Влияние сухой пшеничной клейковины (СПК) на хлебопекарные свойства пшеничной муки 1-го сорта [Текст] / Колпакова В.

Випуск періодики: Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. — 2009. — №11.
Автор: Колпакова В.Опис: с.43-46Мова: російська.УДК: 664УДК-теми: 66 Хімічна промисловість. Хімічне виробництво « 6 Прикладні науки. Медицина. Технологія Тип одиниці: Статті періодики
Мітки з цієї бібліотеки: Немає міток з цієї бібліотеки для цієї назви. Ввійдіть, щоб додавати мітки.
Оцінки зірочками
    середня оцінка: 0.0 (0 голосів)
Фонди: Статті періодики

Немає коментарів для цієї одиниці.

для можливості публікувати коментарі.
Поділитися