Збірник рецептур національної кухні країн Європи / Гаврилко П.П.

Основний автор-особа: Гаврилко, П.П.Language: українська.Публікація: К. : ЦУЛ, 2016Фізична характеристика: 620 с.ISBN: 978-617-673-432-1.Короткий звіт або резюме: Подорож без віз і валіз до Європи. Читач може легко здійснити її на власній кухні, приготувавши страву за одним із близько 2000 рецептів, уміщених у цій книзі. Саме таку віртуальну подорож пропонує нам автор цього незвичайного видання, прекрасний знавець не тільки національних українських страв, а й кухонь всіх країн Європи – Петро Петрович Гаврилко. Для широкого кола читачів..Ресурси он-лайн: Клацніть тут для доступу в онлайн
Мітки з цієї бібліотеки:
Немає міток з цієї бібліотеки для цього заголовку.
Ввійдіть, щоб додавати мітки.
    середня оцінка: 0.0 (0 голосів)
Наявність у фондах: /Г12 Г12 Книги

Подорож без віз і валіз до Європи. Читач може легко здійснити її на власній кухні, приготувавши страву за одним із близько 2000 рецептів, уміщених у цій книзі. Саме таку віртуальну подорож пропонує нам автор цього незвичайного видання, прекрасний знавець не тільки національних українських страв, а й кухонь всіх країн Європи – Петро Петрович Гаврилко. Для широкого кола читачів.

Немає коментарів для цієї одиниці.

Ввійти у Вашу облікову скриньку для можливості публікувати коментарі.

Натисніть на зображення, щоб переглянути його в оглядачі зображень

Шукати за цим заголовком у:

Мови: 
Працює на АБІС Koha