Методичні вказівки з курсу ″Основи проектування підприємств харчової промисловості″ для студентів спеціальності 7.090221 заочної форми навчання

Публікація: Тернопіль : ТДТУ, 2000Фізична характеристика: 52
Мітки з цієї бібліотеки:
Немає міток з цієї бібліотеки для цього заголовку.
Ввійдіть, щоб додавати мітки.
    середня оцінка: 0.0 (0 голосів)
Наявність у фондах: 664(07) 664(07)/М54 М54 Методичні посібники

Немає коментарів для цієї одиниці.

Ввійти у Вашу облікову скриньку для можливості публікувати коментарі.

Натисніть на зображення, щоб переглянути його в оглядачі зображень

Шукати за цим заголовком у:

Мови: 
Працює на АБІС Koha