Рафинация и гидрогенизация жиров : Брошюра / Малева Б.И.

Основний автор-особа: Малева, Б.И.Language: російська.Публікація: М. : Пищевая промышленность, 1964Фізична характеристика: 108 с.Серії: Библиотека рабочего
Мітки з цієї бібліотеки:
Немає міток з цієї бібліотеки для цього заголовку.
Ввійдіть, щоб додавати мітки.
    середня оцінка: 0.0 (0 голосів)
Наявність у фондах: 665.3 665.3/М18 М18 Книги

Немає коментарів для цієї одиниці.

Ввійти у Вашу облікову скриньку для можливості публікувати коментарі.

Натисніть на зображення, щоб переглянути його в оглядачі зображень

Шукати за цим заголовком у:

Мови: 
Працює на АБІС Koha