Позитивно впливає екстракт чорного та зеленого чаю на піноутворювальну здатність цукрової білково-збивної маси [Текст] / Дорохович А., Прилуцька Л., Бадрук В.

Випуск періодики: Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. — 2010. — №3.
Автори: Дорохович А.; Прилуцька Л. ; Бадрук В.Опис: с.23-25Мова: українська.УДК: 664УДК-теми: 66 Хімічна промисловість. Хімічне виробництво « 6 Прикладні науки. Медицина. Технологія Тип одиниці: Статті періодики
Мітки з цієї бібліотеки: Немає міток з цієї бібліотеки для цієї назви. Ввійдіть, щоб додавати мітки.
Оцінки зірочками
    середня оцінка: 0.0 (0 голосів)
Фонди: Статті періодики

Немає коментарів для цієї одиниці.

для можливості публікувати коментарі.
Поділитися