Методичний посібник до виконання практичних робіт з курсу ″Основи розрахунку і конструювання машин і апаратів харчових виробництв″ для студентів спец. 7.090221

Language: українська.Публікація: Тернопіль : Тернопіль, 1997Фізична характеристика: 20 с.Короткий звіт або резюме: МВ.
Мітки з цієї бібліотеки:
Немає міток з цієї бібліотеки для цього заголовку.
Ввійдіть, щоб додавати мітки.
    середня оцінка: 0.0 (0 голосів)
Наявність у фондах: 664 664 Методичні посібники

МВ

Немає коментарів для цієї одиниці.

Ввійти у Вашу облікову скриньку для можливості публікувати коментарі.

Натисніть на зображення, щоб переглянути його в оглядачі зображень

Шукати за цим заголовком у:

Мови: 
Працює на АБІС Koha