Технологічне обладнання молочних виробництв [Текст] : Навчальний посібник / Єресько Г.О., Шинкарик М.М., Ворощук В.Я.

Автори: Єресько Г. О.; Шинкарик М. М. ; Ворощук В. Я.Вихідні дані: К. : ЦУЛ, 2007Опис: 344 с.Мова: українська.ISBN: 966-8347-41-2.УДК: 664Анотація:
    В посібнику описані конструкції, принцип роботи і умови експлуатації технічного обладнання молочних виробництв. Подані як типові конструкції для молочних підприємств України, так і сучасні розробки вітчизняних і зарубіжних фірм, вказані напрямки удосконалення обладнання. Наведені основні розрахунки технологічних машин і апаратів, необхідні для визначення їх продуктивності, належної потужності, витрат робочих середовищ. Посібник призначений для студентів вищих навчальних закладів, які навчаються за спеціальністю ”Обладнання переробних і харчових виробництв”, ”Харчова технологія та інженерія”, а також інженерно-технічних працівників молочних підприємств. Праця науковця ТДТУ імені Івана Пулюя
УДК-теми: 66 Хімічна промисловість. Хімічне виробництво « 6 Прикладні науки. Медицина. Технологія Тип одиниці: Книги
Мітки з цієї бібліотеки: Немає міток з цієї бібліотеки для цієї назви. Ввійдіть, щоб додавати мітки.
Оцінки зірочками
    середня оцінка: 0.0 (0 голосів)
Фонди
Поточна бібліотека Шифр зберігання Стан Очікується на дату Штрих-код Замовлення примірників
Абонемент
664(075.8)/Є70 (Огляд полиці(Відкривається нижче)) Доступно 233375
Абонемент
664(075.8)/Є70 (Огляд полиці(Відкривається нижче)) Доступно 233374
Абонемент
664(075.8)/Є70 (Огляд полиці(Відкривається нижче)) Доступно 233045
Абонемент
664(075.8)/Є70 (Огляд полиці(Відкривається нижче)) Видано » Христина Юріївна Кравченюк (3739) 08/06/2020 228105
Абонемент
664(075.8)/Є70 (Огляд полиці(Відкривається нижче)) Доступно 228107
Читальний зал
664(075.8)/Є70 (Огляд полиці(Відкривається нижче)) Доступно 228104
Усього замовлень: 0

В посібнику описані конструкції, принцип роботи і умови експлуатації технічного обладнання молочних виробництв. Подані як типові конструкції для молочних підприємств України, так і сучасні розробки вітчизняних і зарубіжних фірм, вказані напрямки удосконалення обладнання. Наведені основні розрахунки технологічних машин і апаратів, необхідні для визначення їх продуктивності, належної потужності, витрат робочих середовищ. Посібник призначений для студентів вищих навчальних закладів, які навчаються за спеціальністю ”Обладнання переробних і харчових виробництв”, ”Харчова технологія та інженерія”, а також інженерно-технічних працівників молочних підприємств. Праця науковця ТДТУ імені Івана Пулюя

Немає коментарів для цієї одиниці.

для можливості публікувати коментарі.

Натисніть на зображення, щоб переглянути його в оглядачі зображень

Поділитися