Технологічне обладнання молочних виробництв [Текст] : Навчальний посібник / Єресько Г.О., Шинкарик М.М., Ворощук В.Я.
Вихідні дані: К. : ЦУЛ, 2007Опис: 344 с.Мова: українська.ISBN: 966-8347-41-2.УДК: 664Анотація:
В посібнику описані конструкції, принцип роботи і умови експлуатації технічного обладнання молочних виробництв. Подані як типові конструкції для молочних підприємств України, так і сучасні розробки вітчизняних і зарубіжних фірм, вказані напрямки удосконалення обладнання. Наведені основні розрахунки технологічних машин і апаратів, необхідні для визначення їх продуктивності, належної потужності, витрат робочих середовищ. Посібник призначений для студентів вищих навчальних закладів, які навчаються за спеціальністю ”Обладнання переробних і харчових виробництв”, ”Харчова технологія та інженерія”, а також інженерно-технічних працівників молочних підприємств. Праця науковця ТДТУ імені Івана Пулюя
УДК-теми: 66 Хімічна промисловість. Хімічне виробництво « 6 Прикладні науки. Медицина. Технологія
Тип одиниці:
Книги
Поточна бібліотека | Шифр зберігання | Стан | Очікується на дату | Штрих-код | Замовлення примірників |
---|---|---|---|---|---|
Абонемент | 664(075.8)/Є70 (Огляд полиці(Відкривається нижче)) | Доступно | 233375 | ||
Абонемент | 664(075.8)/Є70 (Огляд полиці(Відкривається нижче)) | Доступно | 233374 | ||
Абонемент | 664(075.8)/Є70 (Огляд полиці(Відкривається нижче)) | Доступно | 233045 | ||
Абонемент | 664(075.8)/Є70 (Огляд полиці(Відкривається нижче)) | Видано » Христина Юріївна Кравченюк (3739) | 08/06/2020 | 228105 | |
Абонемент | 664(075.8)/Є70 (Огляд полиці(Відкривається нижче)) | Доступно | 228107 | ||
Читальний зал | 664(075.8)/Є70 (Огляд полиці(Відкривається нижче)) | Доступно | 228104 |
Усього замовлень: 0
В посібнику описані конструкції, принцип роботи і умови експлуатації технічного обладнання молочних виробництв. Подані як типові конструкції для молочних підприємств України, так і сучасні розробки вітчизняних і зарубіжних фірм, вказані напрямки удосконалення обладнання. Наведені основні розрахунки технологічних машин і апаратів, необхідні для визначення їх продуктивності, належної потужності, витрат робочих середовищ. Посібник призначений для студентів вищих навчальних закладів, які навчаються за спеціальністю ”Обладнання переробних і харчових виробництв”, ”Харчова технологія та інженерія”, а також інженерно-технічних працівників молочних підприємств. Праця науковця ТДТУ імені Івана Пулюя
Немає коментарів для цієї одиниці.